Předkrmy a polévky

 
Masový vývar s domácími nudlemi a zeleninou 78 Kč
Francouzská cibulačka gratinovaná sýrem 98 Kč
Masová konzerva, nakládaná zelenina 98 Kč
Foie gras  320 Kč
Malý míchaný zeleninový salát, opražená semínka, dresink 78 Kč
Marinovaný losos, chilly gel 168 Kč

Hlavní chody

 
Tofu koule, květákové purée, salátek 237 Kč
Vepřová panenka, hranolky, silná masová šťáva 373 Kč
Svíčková na smetaně s brusinkami, karlovarský knedlík 257 Kč
   

Ryba dle denní nabídky

...

Steak dle denní nabídky

...

Dezerty

 
Výběr domácích sorbetů (3 druhy) 148 Kč
Dezert dle denní nabídky 165 Kč
Čokoládový Fondant se sorbetem z lesního ovoce, crème fraîche 165 Kč
Variace sýrů z farmy Krasolesí na Vysočině s ovocným chutney 188 Kč
   
jídelní lístek vytvořil šéfkuchař Michal Nikodem
Informace o alergenech obsažených v jednotlivých jídlech jsou k dispozici u obsluhy restaurace.

Aktuality

POZVÁNKA

Vážení přátelé a hosté,

po třech letech jsme se rozhodli, že koncem června 2015 uzavřeme naši restauraci Ola Kala Bistro. Přijďte si k nám do 26.6.2015 užít výborné jídlo a rodinnou atmosféru.

Srdečně Vás zve team Ola Kala Bistra

 

Kurzy vaření Olakala

TARTS A TARTLETS – francouzské křehké koláče - BEZVA CENA!

TARTS A TARTLETS – francouzské křehké koláče (sladké a slané)

Všichni známe pojem „linecké“ těsto. Jeho odborný název je třené těsto. V čem spočívá jeho tajemství, aby bylo opravdu křehké a na jazyku se rozplývalo? Naučíme Vás několik druhů těchto těst a několik variant krémových náplní. Autentické fotografie z kurzu zde.

<<ZOBRAZIT>>

Vytvořilo ANAWE