michal nikodemMichal Nikodem
Šéfkuchař a spolumajitel restaurace

Vystudoval střední hotelovou školu v Opavě. Rok byl v učení na kuchaře v rámci francouzské a italské kuchyně na hotelové škole v Brixenu. Pracoval v mezinárodní síti restaurací „The Smollensky´s“ v Londýně a také v hotelu Savoy***** v Praze, kde připravoval pro hosty vybrané lahůdky z české i mezinárodní studené kuchyně. Jeho koníčkem je cukrařina a v té se zdokonaloval během ročního kurzu u paní Mirky Slavíkové, francouzské profesorky cukrářského umění.

V roce 2006 vytváří ochrannou známku Ola Kala® a zakládá stejnojmennou společnost Ola Kala s.r.o. Firma se zabývá pořádáním stylových kurzů vaření, food stylingem a gastronomickým poradenstvím. Osobně vede kurzy vaření, připravuje pokrmy k focení a vede celou společnost. Od roku 2012 provozuje druhou provozovnu – restauraci, pod stejnojmennou značnou. Restaurace nese jméno Ola Kala Bistro.

 

Aktuality

POZVÁNKA

Vážení přátelé a hosté,

po třech letech jsme se rozhodli, že koncem června 2015 uzavřeme naši restauraci Ola Kala Bistro. Přijďte si k nám do 26.6.2015 užít výborné jídlo a rodinnou atmosféru.

Srdečně Vás zve team Ola Kala Bistra

 

Kurzy vaření Olakala

Káva

KÁVA

Věděli jste, že picollo jako káva neexistuje? Že espresso má nižší obsah kofeinu než např. překapávaná káva? Univerzita kávy vás naučí připravit kávu, kterou budou vaši přátelé a známí obdivovat.  

<<ZOBRAZIT>>

Vytvořilo ANAWE