Internetová prezentace www.OlakalaBistro.cz je tvořena se snahou o dosažení maximální přístupnosti svého obsahu. Splňuje všechny důležité zásady přístupnosti podle metodiky Blind Friendly Web (projekt Sjednocené organizace slabozrakých a nevidomých), novely zákona č. 365/2000 Sb i WCAG 1.0.

Veškeré texty jsou definovány v relativních jednotkách a lze je jednoduše zvetšovat a zmenšovat pomocí standardních nástrojů internetových prohlížečů.

HTML dokumenty jsou tvořeny strukturálním XHTML 1.0 Strict. K vizuální prezentaci pak pokužívá kaskádových stylu (CSS). Kaskádové styly lze vypnout pomocí odkazu Vypnout CSS (styly jdou poté opět zapnout). Tato funkčnost vyžaduje povolené cookies v prohlížeci.

Pro nejdůležitejší navigační prvky tohoto webu jsou použity následující klávesové zkratky (tzv. accesskeys):

[alt + 0] - prohlášení o přístupnosti
[alt + 1] - úvodní strana
[alt + 2] - kontaktní informace
[alt + 5] - mapa serveru
 

Celá prezentaci je postavena na robustním publikačním systému Moje redakce© , který pro vás dodává Anawe (www.anawe.cz - Vše pro Vaší prezentaci nejen na internetu).

Naleznete-li na těchto stránkách cokoliv, co by podle vás neodpovídalo požadavkům přístupnosti, informujte nás, prosím, provedeme kroky k odstranění těchto nedostatků.

Aktuality

POZVÁNKA

Vážení přátelé a hosté,

po třech letech jsme se rozhodli, že koncem června 2015 uzavřeme naši restauraci Ola Kala Bistro. Přijďte si k nám do 26.6.2015 užít výborné jídlo a rodinnou atmosféru.

Srdečně Vás zve team Ola Kala Bistra

 

Kurzy vaření Olakala

TARTS A TARTLETS – francouzské křehké koláče - BEZVA CENA!

TARTS A TARTLETS – francouzské křehké koláče (sladké a slané)

Všichni známe pojem „linecké“ těsto. Jeho odborný název je třené těsto. V čem spočívá jeho tajemství, aby bylo opravdu křehké a na jazyku se rozplývalo? Naučíme Vás několik druhů těchto těst a několik variant krémových náplní. Autentické fotografie z kurzu zde.

<<ZOBRAZIT>>

Vytvořilo ANAWE